Dj za vjenčanja i evente

Biografija

Božidar Jancetić poznatiji kao “DJ BOBOY” rođen je 16. prosinca 1989. u Zagrebu od malih nogu pokazuje interes za glazbu. Sa 10 godina upisuje i završava glazbenu školu Ivana Zajca u Zagrebu za harmoniku koja mu je osnovni instrument. Uz harmoniku svira još klavijature te pjeva. Iza sebe do sada ima izdanih 5 singlova popraćenim video spotovima.

“BOBOY” je poznat po svojem izvrsnom vokalu te sjajnim vođenjem i stvaranjem odlične atmosfere tokom cijele noći (vjenčanja, gost iznenađenja, koncerti, klubovi).
Jedan je od najpopularniji te najtraženijih dj-a za vjenčanja te ostale klubske evente kao i svoje samostalne nastupe, sa svojim autorskim pjesmama. DJ Boboy nije samo klasičan dj , njegov vokal, pjevanje čini ga potpuno drugačijim od ostalih dj-eva na samoj sceni što je prava rijetkost!

Nakon nesreće 2007 godine. postaje jedan od prvih DJ-a/Pjevača u kolicima u Hrvatskoj.2015 radi iskorak u svojoj karijeri te izbacuje svoj prvi singl i spot za pjesmu “Poziv Upomoć”.
12.06.2016 izlazi i njegov novi singl “Gubim najbolje” kojeg i autorski potpisuje tekst i glazbu. Uz novi video spot! Pjesma je u vrlo kratkom roku preslušana 100.000 puta na youtube kanalu, te postaje i HIT mjeseca srpnja, kolovoza te ulazi u izbor za HIT GODINE 2016 GLAZBA HR, u izboru za HIT GODINE GLAZBE.HR pjesma “GUBIM NAJBOLJE” osvaja visoki plasman i odlično 2.mjesto!!
04.02.2017 izlazi njegov 3.singl pod nazivom “NETKO TRECI” popraćen također novim video spotom!
Zarazna melodija kako kaže sam BOBOY namijenjena za veselje, ples i klubove!

Početkom 4. Mjeseca 2017.godine , sklopljena je i suradnja sa popularnim i izrazito cijenjenim pjevačem Jacquesom Houdekom , gdje dobiva ulogu u spotu za pjesmu “My Friend” koja predstavlja Hrvatsku na Eurosong-u u Ukrajini (Kiev).
Već početkom 7. mjeseca izlazi i njegova nova ljetna hit pjesma “Miris Avanture” koju je otpjevao i u španjolskoj verziji, u kratkom roku preslušana je preko 300.000 puta na njegovom youtube kanalu, te jako omiljena i popularna među publikom u mnogim klubovima u Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj , Sloveniji.
13.02.2019. izlazi njegov 5 singl, pod nazivom “Zlatna Medalja, ljubavna pjesma koju je otpjevao za svoju suprugu, popraćena spotom njihovog vjenčanja, pjesma koju mladenci rado biraju za svoj prvi ples.

Vise od 10. Godina karijere. Veliko iskustvo, iza sebe ima mnoštvo odrađenih vjenčanja, klubova, domjenaka te mnogih drugih evenata.